Prediction of Financial Distress: Case of Mining Enterprises in Czech Republic - Rowland, Zuzana
Identifikácia finančného zdravia ťažobných spoločností v ČR s obratom viac ako desať miliónov eur. Použitie metódy neurónových sietí ako spoľahlivej finančnej predpovede.