Analysis of Selected Attributes of Sensory Marketing in the Context of Selected Socio-Demographic Characteristics - Tomková, Anna
Rozdiely a súvislosti medzi hodnotením vybraných atribútov senzorického marketingu a vybraných socio-demografických charakteristík zákazníkov. Vzájomné rodové rozdiely a súvislosti vo veku respondentov. Skúmaná existencia štatisticky významných rozdielov vo vybraných atribútoch senzorického marketingu medzi mužmi a ženami. Skúmaním štatisticky významných vzťahov vo vybraných atribútoch senzorického marketingu z hľadiska veku zistená štatistická významnosť v atribúte vizuálneho marketingu.