Current Trends in Human Resources Management as Important Implications of the Global COVID-19 Pandemic - Tomčíková, Ľuba
Problematika riadenia ľudských zdrojov počas pandémie Covid-19 a teoretický a analytický pohľad na najdôležitejšie trendy v tejto oblasti. Proces riadenia ľudských zdrojov, jeho základné postupy a vplyv globálnej pandémie spôsobenej ochorením Covid-19 na súčasné podnikateľské prostredie. Výsledky globálneho prieskumu „top 10“ trendov v oblasti riadenia ľudských zdrojov v čase globálnej pandémie. Výsledky výskumu, ktorý bol realizovaný na vzorke manažérov ľudských zdrojov pôsobiacich v spoločnostiach pôsobiacich na území Slovenskej republiky v IT a komunikačnom sektore, sektore služieb, obchode a ďalších oblastiach podnikania.