Implementation of Controlling Transformation - Šantavá, Eva
Prieskum, ktorý skúmal implementáciu transformácie controllingu v spoločnostiach patriacich do globálneho koncernu. Rôzne fázy implementácie v rámci transformácie. Úroveň implementácie riadiacej transformácie. Podiel na základe defragmentácie úloh a hlavných úloh kontrolnej transformácie, alokácie deklarovaného času v rámci jednotlivých skupín aktivít a pohybu aktivít z centra expertízy na obchodného partnera a naopak. Radiaca transformácia je nevyhnutnosťou, ale spoločnosti musia revidovať a prispôsobiť transformačný plán, až potom transformácia môže byť úspešná.