Outplacement jak přejít z práce do práce - Kazdová, Alena
Úrad práce ČR realizuje od júna 2020 celorepublikový projekt Outplacement, ktorý je financovaný z Operačného programu Zamestnanosť. Cielom projektu je zvýšiť adaptabilitu zamestnancov na trhu práce, ktorí kvôli COVID-19, alebo kvôli transformačným zmenám prichádzajú o zamestnanie.