<The> Networked Economy of Firms in City-Region Peripheries - Salder, Jacob
Príspevok sa zaoberá sieťovou ekonomikou firiem na perifériách mestského regiónu. Zároveň skúma kľúčové závislosti a interakcie vo vnútri firmy, ich priestorovú artikuláciu a s tým súvisiacu integráciu s mestsko-regionálnymi formami priestorovej ekonomiky.