Dobrovoľnícka činnosť - Nevická, Denisa
Dobrovoľnícka činnosť vykonávaná na základe zákona o dobrovoľníctve (dobrovoľníctvo) a vyplývajúce pracovnoprávne výhody, napr. daňové úľavy či voľno u zamestnávateľa. Charakteristika a formy výkonu dobrovoľníckej činnosti.