Intensity of Innovation Activity and Its Progressivity in Enterprises in Slovakia in the Era of Industry 4.0 - Richnák, Patrik, 1988-
Skúmanie stupňa zavedenia inovácií v slovenských podnikoch v ére priemyslu 4.0 na základe znalostnej databázy a dotazníkového prieskumu. Aplikáciou teoretických znalostí a štatistických metód z dotazníkového prieskumu autor objavil potenciálne príležitosti pre rozvoj inovačnej aktivity v skúmaných podnikoch.