Forecast of Changes in Business Administration Driven by Digitalization - Wieczorek, Susann
Príspevok sa zaoberá výnimočnou témou, pretože do roku 2018 neboli k dispozícii žiadne zdroje na tému zmien v štúdiách podnikovej administratívy vyvolaných priemyslom 4.0. S digitalizáciou sa menia aj požiadavky na absolventov obchodnej administratívy z technickej spôsobilosti na metodickú a digitálnu spôsobilosť. Výskum realizovaný medzi expertmi z univerzít a podnikov.