COVID-19 Effect on Public Procurement and Its Performance in the EU Region - Erdei-Derschner, Katalin
Hodnotenie vplyvu COVID-19 na verejné obstarávanie a jeho výkonnosť prostredníctvom kvantitatívnej metodológie s primárnym zberom dát. Porovnie výkonnosti v rôznych časových meradlách a to: medziročne, pred a po vypuknutí koronavírusu a mesačne v rámci histórie.