Kuchynský odpad ako vedľajší živočíšny produkt - Liebscherová, Katarína
Definícia kuchynského odpadu. Nakladanie s kuchynským odpadom. Povinnosti súvisiace so zberom, prepravou a prevádzkováním prevádzkárne vedľajších živočíšnych produktov. Kuchynský odpad podľa zákona o odpadoch.