Plastové tašky a ich špecifiká v Európskej únii - Trošanová, Mária
Ciele znižovania spotreby plastových tašiek a reportovanie Európskej únie. Typy plastových tašiek. Prvé výsledky reportovania dát spotreby ľahkých plastových tašiek. Priemerná spotreba ľahkých plastových tašiek v EÚ.