Relativita sociálnej spravodlivosti ako základného princípu sociálnej politiky štátu - Tóth, Oskár
Analyzovanie skúmania sociálnej spravodlivosti vybranými spoločenskovednými disciplínami v priestore západnej civilizácie. Politické ideológie a k nim prislúchajúce typy wefare state.