Přeprava zboží hledá nové kombinace - Toman, Pavel
Využívanie rôznych dopravných módov pri preprave predstavuje jeden z hlavných pilierov pohybu tovaru po Európe aj medzi kontinentami. Systém dopravných spojov zažívá v posledných mesiacoch rad problémov vyvolaných pandémiou covid-19. Problémy postihli hlavne námorný článok kombinovanej dopravy a tiež železnicu.