Možnosti systému ComplexTrans - Hofman, Jiří
Na Západočeskej univezite v Plzni pracujeme na projekte s názvom ComplexTrans, ktorý je založený na vzájomnom prispôsobení najmä elektrických cestných a železničných vozidiel a ich synergickej spolupráci. Využitím a skľbením výhod oboch druhov dopravy sú zároveň odstránené ich nevýhody.