Průměrná diplomovka = veleúspěšný FedEx - Blechová, Eva
Prvé myšlienky o logistických princípoch americkej spoločnosti FedEx sa objavili v nie dobre hodnotenej diplomovej práci Fredericka W. Smitha. O pár rokov neskôr sa z týchto myšlienok zrodila medzinárodná letecká spoločnosť s miliardovým obratom a s viac než 18 miliónami doručených balíkov denne po celom svete.