Obstacles and Limitations in the Use of Modern Technologies in Higher Education During the Covid-19 Pandemic in Slovakia - Štefančík, Radoslav, 1976-
Článok sa zaoberá problémami, ktoré museli slovenskí vysokoškolskí učitelia vyriešiť počas pandémie COVID-19 pri zavádzaní moderných technológií do vyučovacieho procesu. Kým počas prvej vlny neexistoval jednotný prístup k výučbe, počas druhej vlny učitelia používali niekoľko online platforiem.