Analysis of Digital Customer Communities in Terms of Their Interactions during the First Wave of the COVID-19 Pandemic - Pollák, František, 1985-
Identifikácia zmien v interakciách digitálnych zákazníckych komunít vybraných zástupcov elektronického obchodu na českom trhu. Údaje boli podrobené dôkladnej štatistickej analýze, aby sa identifikovali špecifiká, ktoré vyplynuli z vysoko neštandardnej situácie na trhu. Výsledky naznačili, že počas pandémie došlo k významnému prerozdeleniu interakcií z hľadiska ich načasovania, a to počas práce cez týždeň.