Dopravné služby poskytované na princípe ekonomiky spoločného využívania (ESV) a ich využívanie v cestovnom ruchu na Slovensku - ovplyvní ich pandémia ochorenia COVID-19? - Marčeková, Radka
Problematika dopravných služieb poskytovaných na princípe ekonomiky spoločného využívania (ESV) na Slovensku. Povedomie obyvateľstva o dopravných službách, poskytovaných na princípe ESV, ich využívanie a motivácia potenciálnych poskytovateľov takýchto služieb. Skúmanie toho, aká je motivácia potenciálnych poskytovateľov dopravných služieb na platformách ESV, využívanie dopravných služieb na princípe ESV na Slovensku v cestovnom ruchu, aktuálna pandemická situácia v súvislosti s ochorením COVID-19 a vývoj ponuky a dopytu po službách poskytovaných na princípe ESV.