Rokovanie obecného zastupiteľstva počas mimoriadnej situácie - Hrtánek, Ladislav
Podmienky a predpoklady rokovania obecného zastupiteľstva v čase mimoriadnej situácie. Postupné prijímanie zmluvy o zriadení spoločného obecného úradu. Praktické príklady a upozornenia v tejto súvislosti.