Novela zákona o odpadoch č. 216/2021 Z. z. - Balog, Boris
Novela zákona o odpadoch vykonaná ešte zákonom č. 460/2019 Z. z. doplnila do § 16 zákona o odpadoch upravujúceho zber odpadu a výkup odpadu odsek 10, ktorý upravuje povinnosti pri vykonávaní zberu zmesového odpadu alebo triedeného zberu komunálnych odpadov z obalov a komunálnych odpadov z neobalových výrobkov v obci.