Odstúpenie od pracovnej zmluvy a odvolanie výpovede - Lukajka, Jozef
Odstúpenie od pracovnej zmluvy a odvolanie výpovede s pokračovaním v pracovnom pomere naďalej v pracovnoprávnych vzťahoch medzi zamestnávateľom a zamestnancom. Za akých podmienok je možné od pracovnej zmluvy odstúpiť a akým spôsobom je odvolanie výpovede možné, s realizáciou v praxi.