Pragmatizmus účtovníkov - Burák, Emil
V kontexte predošlých častí, uverejnených v minulých číslach mesačníka ÚAD, pokračujeme ďalšou časťou zameranou na výber z najčastejších nepriaznivých a negatívnych situácií, kedy pôjde o najčastejšie praktické problémy účtovných firiem.