Collaborative Innovation and Activation in Urban Labour Markets - Lindsay, Colin
Poukázanie na inovatívny prístup zapojenia komunity do oblasti trhu práce a k organizácii verejných služieb. Analýza založená na rozhovoroch s osamelými rodičmi a kľúčovými zainteresovanými stranami zapojenými do návrhu a zabezpečenia služieb. Identifikácia potenciálnych úloh týkajúcich sa správy, riadenia a poskytovania aktivačných služieb v mestách.