<The> Europeanization of Metropolitan Regions from below: Comparing the European Engagement of Two Archetypical Metropolises - Fricke, Carola
Zdôraznenie a vysvetlenie europeizácie metropolitných regiónov v Európe ako konkrétnych regionálnych orgánov. Autorka sa osobitne zameriava na to „kde“ a „kedy“ sa vytvára európsky rozmer v metropolitných regiónoch. Spôsob vývinu európskeho rozmeru v metropolitných politikách. Metódy zapojenia sa prispievajúce k zvýšenej europeizácii metropolitných regiónov.