Not All Hubs are Made Equal: A Case study of Airport Governance in Europe - Bloch, Jens Hundevad
Objasnenie spoločenských základov tvorby uzlových letísk. Skúmanie správ letísk štyroch krajín (Belgicko, Fínsko, Holandsko a Švajčiarsko). Preskúmanie strategických opatrení a politík. Opis metód zberu údajov. Následná analýza a diskusia.