Kompatibilita terminologie soutěžního a energetického práva - Zorková, Eva
Terminológia súťažného a energetického práva. Skúmanie kompetenčných konfliktov medzi príslušnými úradmi. Skúmanie možného negatívneho dopadu na prax.