Changes in the Strategic Internal Control of Companies under Crisis Pressure - Mihаylova, Lyudmila
Kľúčové zmeny v strategickej vnútornej kontrole spoločností pod tlakom krízových javov. Skúmanie, ako prispôsobiť strategickú vnútornú kontrolu vyvíjajúcej sa kríze začlenením kontrolných opatrení environmentálnej udržateľnosti a adaptáciou strategického modelu.