Distribučná sieť subordinovaných subjektov, jej tvorba a udržanie ako know-how samostatného finančného agenta - Slezáková, Andrea, 1980-
Príspevok analyzuje otázku, či tvorba a udržiavanie siete podriadených finančných agentov predstavuje know-how samostatného finančného agenta. Služby poskytované finančnými inštitúciami majú isté špecifiká spočívajúce najmä v tom, že sú rôznorodé a nehmotné. Uzatváranie zmluvy o poskytnutí finančnej služby si vyžaduje osobnú interakciu s klientom, resp. v momentálnej pandemickej situácii komunikáciu v online prostredí.