Změny v právu označení zeměpisného původu v důsledku vstupu Ženevského aktu v platnost, Nařízení (EU) 2019/1753 a Brexitu - Černý, Michal
Zmeny v právnej úprave označenia pôvodu a zemepisných označeniach v súvislosti s pristúpením Európskej únie k Ženevskému aktu Lisabonskej dohody o ochrane označenia pôvodu a zemepisných označeniach. Právne postupy poskytnutia účinkov medzinárodného zápisu označenia výrobku pochádzajúceho z tretej krajiny v EÚ. Podmienky samostatného pristúpenia členského štátu EÚ k Ženevskému aktu. Režímy ochrany označenia pôvodu a zemepisných označení po Brexite a ukončenie následného prechodného obdobia.