Přeshraniční spolupráce na Těšínsku ve stínu pandemie - Böhm, Hynek
Cezhraničná spolupráca v rámci európskej integrácie a dôsledky pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom – uzavretie vnútorných hraníc v rámci schengenského priestoru, čím sa vykonávanie cezhraničnej spolupráce skomplikovalo. Priblíženie problematiky v kontexte pohraničnej oblasti Tešínska, v súvislosti regionálnej spolupráce Česka a Poľska.