Gemeinsamkeiten und Unterschiede der Regelung von Finazberatung und Finanzvermittlung in Österreich und Slowakei - Slezáková, Andrea, 1980-
Vzájomné legislatívne porovnanie Rakúska a Slovenska na poli finančných služieb.