Innovation and the Related Importance of VET - Aufner, Anton, 1956-
Úloha odborného vzdelávania, prípravy a ich vplyv na inovácie. Analýza predpokladov, nevyhnutných na vytváranie inovácií. Vzťah medzi odborným vzdelávaním a inováciami. Ekonomická výkonnosť podľa krajín vs. odborné vzdelávanie, príprava a inovácie. Umiestnenie inovácií vs. výdavky na vzdelávanie a dostupnosť kvalifikovanej pracovnej sily. Rakúske vzdelávanie dospelých v porovnaní s európskymi inováciami.