Difusión de la cultura Española – diplomacia cultural en el contexto de Eslovaquia - Kiner, Andrej, 1996-
Skúmanie šírenia povedomia o španielskom jazyku a kultúre v korelácii s kultúrnou diplomaciou Španielska na Slovensku. Analýza kultúrnej diplomacie Španielska a identifikácia vybraných prvkov kultúrnej diplomacie v slovenskom prostredí.