K zrušeným opatreniam účtovníctva a dane z príjmov podľa § 2 ods. 3 lex corona od 30.09.2020 - Jurčíková, Božena
Priblíženie problematík zrušenia opatrení v oblasti účtovníctva, ktoré sa od 30. 9. 2020 neuplatnia a opatrení v oblasti dane z príjmov, ktoré sa považujú za skončené 30. 9. 2020 a po tomto termíne sa neuplatnia v dôsledku pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom. Opatrenia, ktoré z oblasti dane z príjmov ostávajú aj po 30. 9. 2020 naďalej platné. Komplexné príklady k jednotlivým oblastiam.