Etická sebareflexia a integrita akademickej a výskumnej sféry - Dubcová, Gabriela, 1968-
Prezentácia z konferenčnej prednášky na tému etického manažmentu a jeho prítomnosti na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Budovanie etického správania v organizáciách a aj v podnikaní. Motivácia študentov k etickému správaniu a jeho rozvíjanie aj po absolvovaní štúdia. Podpora inkluzívnej diverzity, znevýhodnených občanov (napr. podpora rómskych študentov) a mobility študentov. Aktivity pre komunitu: Univerzita tretieho veku, Detská ekonomická univerzita a ďalšie.