Nevyčerpané prostriedky z predchádzajúcich rokov použité v roku 2021 - Urbanová, Terézia
Povinnosť obce po skončení rozpočtového roka spracovať údaje o rozpočtovom hospodárení súhrnne do záverečného účtu obce podľa zákona č. 583/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy. Nevyčerpané prostriedky zo štátneho rozpočtu z roku 2020 použité v roku 2021 podľa zákona č. 523/2004 Z. z. Vrátenie nevyčerpaných prostriedkov zo štátneho rozpočtu poskytnutých prostredníctvom obce zriadenej rozpočtovou organizáciou, príspevkovou organizáciou z roku 2020 použité v rozpočtovej organizácii, príspevkovej organizácii v roku 2021. Informácie k odvedeným a neodvedeným prostriedkom (kapitálové a bežné transfery) v tabuľkách.