Daňové priznanie subjektov verejnej správy a územnej samosprávy za rok 2020 - Sekerková, Ľubica
Povinnosť podávať daňové priznanie k dani z príjmov právnickej osoby podľa zákona o správe daní (daňový poriadok) a zákona o dani z príjmov pre subjekty verejnej správy, obce a územné samosprávy (vyššie územné celky) za rok 2020, s ilustračnými príkladmi. Zmeny v roku 2020. Lehota na podanie a splatnosť dane. Spôsob platenia dane. Druhy a spôsoby doručenia daňového priznania.