Poznámky ako súčasť individuálnej účtovnej závierky za rok 2020 v samospráve - Majorová, Miriam
Poznámky ako neoddeliteľná súčasť individuálnej účtovnej závierky, vytvárajúc spoločne so súvahou a výkazom ziskov strát jeden celok, ktorý poskytuje komplexný pohľad na finančnú situáciu účtovnej jednotky. Detailné priblíženie dvoch častí poznámok, textovej a tabuľkovej. Požiadavky legislatívy z obsahovej stránky pri zostavovaní poznámok.