Zostavenie záverečného účtu obce za rok 2020 - Konečná Veverková, Ingrid
Zostavenie záverečného účtu obce za rok 2020. Zmeny, proces zostavenia, obsah a náležitosti záverečného účtu legislatívne podľa zákona č. 583/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy. Finančné usporiadanie hospodárenia obce vrátane finančných vzťahov. Prebytok alebo schodok rozpočtu.