Tlačivo daňového priznania k dani z príjmov za rok 2020 - Sekerková, Ľubica
Priblíženie tlačiva daňového priznania právnických osôb č. MF/015675/2020-721 pri podávaní daňového priznania k dani z príjmov právnických osôb za rok 2020, ktorého vzor je zverejnený vo Finančnom spravodajcovi č. 22/2020 pod č. Oznámenia MF/020519/2020-721 spolu s Oznámením o vydaní poučenia na vyplnenie daňového priznania k dani z príjmov č. MF/020521/2020-721. Zmeny v tlačive daňového priznania pre rok 2020, s vysvetlením k jednotlivým položkám.