Začiatok účtovného roka v samospráve - Macháčová, Tatiana
Začiatok účtovného obdobia 2021 aj pre samosprávy a potreba uvedenia do praxe všetkých novelizovaných predpisov týkajúcich sa účtovníctva, ktoré sa v predchádzajúcom roku uzákonili a ktoré musí každá účtovná jednotka striktne dodržiavať. Poskytovanie údajov v rámci Rozpočtovacieho informačného systému RIS.SAM. Skutočné plnenie rozpočtového stavu v priebehu roka.