Pandémia výrazne ovplyvnila spôsob náboru zamestnancov - Szmrecsányi, Tomáš
Zasiahnutie logistického pracovného trhu v dôsledku pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom. Vplyv pandémie na spôsob výberu novej pracovnej sily. Nečakané posilnenie e-commerce a nárast počtu kupujúcich prostredníctvom internetu, vďaka čomu potrebovali e-shopy získať nutne do svojich skladov viac pracovníkov. Nedostatok vodičov u viacerých dopravcov. Hľadanie špecialistov a vplyv elektromobility. Situácia v spoločnostiach ako Volkswagen Slovakia, Škoda Auto, Lidl, dm drogerie markt Slovensko, Alza a ďalších.