Forms of Further Corporate Education in the Slovakian Construction Industry - Matulčíková, Marta, 1964-
Príspevok sa zaoberá ďalším odborným vzdelávaním, ktoré zahŕňa vzdelávacie aktivity, zamerané na zdokonaľovanie znalostí, zručností a schopností, súvisiacich s pracovným výkonom. Dôraz je kladený na vybrané atribúty prípravy a realizácie ďalšieho odborného vzdelávania v stavebných spoločnostiach na Slovensku. Výskumný model bol navrhnutý tak, aby odhalil nedostatky v hodnotení vzdelávacích potrieb, druhov a foriem vzdelávania, s cieľom pomôcť zlepšiť budúcu organizáciu ďalšieho odborného vzdelávania.