Ako pripraviť transferovú dokumentáciu v čase pandémie COVID-19? - Kočiš, Michal
Špecifické ekonomické okolnosti vzniknuté v dôsledku pandémie vo vzťahu k transferovému oceňovaniu a reakcia OECD. Usmernenie pre postup dotknutých daňových subjektov – závislé osoby a správcov dane. Rozbor usmernení adresovaných zo strany OECD v nadväznosti na uplatňovanie transferového oceňovania v období pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom. Správa OECD („COVID usmernenie“) zameraná na vysvetlenie, ako uplatňovať princíp nezávislého vzťahu a pravidlá zahrnuté v Smernici OECD o transferovom oceňovaní v kontexte pandémie.