Daňové hľadisko dotačných schém určených na zmiernenie vplyvu koronakrízy - Sandtner, Lucia
Rozšírenie okruhu príjmov oslobodených od dane zákonom č. 416/2020 Z. z. v rámci projektov podpory udržania zamestnanosti v čase pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom (Prvá pomoc Ministerstva práce sociálnych vecí a rodiny, dotácie Ministerstva kultúry). Ostatné COVID dotácie – od dane neoslobodené. Stav pomoci a súvisiace daňové náležitosti v roku 2020 a 2021.