Podnikanie z pohľadu živnostenského zákona - Kevula, Jozef
Živnostenský zákon č. 455/1991 Zb. ako základaný verejno-právny predpis určujúci podmienky odbornej a inej spôsobilosti pre fyzické a právnické osoby podnikajúce na Slovensku. Činnosti spĺňajúce a nespĺňajúce definíciu živnosti. Zmeny živnostenského zákona. Povinnosti podnikateľa - registračné, poplatkové a oznamovacie povinnosti a povinnosti súvisiace s ochranou bezpečnosti, zdravia ľudí a životného prostredia a majetku. Definícia pojmov súvisiacich so živnostenským zákonom.