Funktionsverbgefüge in der gegenwärtigen deutschen Sprache - Seresová, Katarína, 1967-
Problematika zlúčených funkčných slovies v nemeckom jazyku. Definícia fráz funkčných slovies a ich hlavné črty. Sémantická a formálna analýza predmetného javu a vyčlenenie funkčných zlúčených slovies od ostatných zlúčených slov.