Selected Modern Management Trends and Their Application by Companies in the Wood Processing Industry in Slovakia - Čambalíková, Andrea, 1990-
Moderné trendy, metódy a nástroje v manažmente drevospracujúceho priemyslu reflektujúce aktuálne zmeny a výzvy v životnom prostredí a ich uplatanenie v slovenskom drevospracujúcom priemysle. Využitie moderných trendov riadenia. Moderné trendy riadenia používané rôznymi kapitálovo štruktúrovanými podnikmi. Moderné trendy riadenia a ich využitie v budúcnosti.