Podvodné konanie a jeho vplyv na odpočet DPH - Betáková, Jaroslava
Legálne možnosti stanovené režimom DPH a zistenie podvodu na DPH s vplyvom na odpočet DPH. Predpoklady na odpočítanie DPH: smernica Rady 2006/112/ES o spoločnom systéme DPH a zákon č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty. Problematika faktúry ako dôkazu. Ustálené názory Súdneho dvora Európskej únie v predmetnej téme. Priblíženie prípadov z praxe – plnenie poznačené podvodom.